Српчанин Драган Секулић у новом споту Милиграма
6. децембар, 2017.
Пољопривредним произвођачима из Српца на располагању финансијска подршка од ИФАД-а
6. децембар, 2017.

Избор најбољих спортиста општине Србац заказан за 22. јануар

Најбољи спортисти општине Србац за 2017. годину биће проглашени на традиционалној манифестацији која ће се одржати у новој сали Скупштине општине Србац у понедјељак 22. јануара 2018. године са почетком у 17 часова, одлучио је организациони одбор којим је предсједавао предсједник Скупштине општине Србац, Мирко Стојић.

На манифестацији ће бити проглашен најбољи активни спортиста, најуспјешнији спортски радник, најуспјешнији млади спортиста до 18 година, најуспјешнији спортски клуб и најуспјешнија млада екипа до 18 година. 

Јавни позив путем којег ће спортски клубови, организације и појединци моћи кандидовати своје приједлоге биће расписан у току идуће седмице на нашој интернет страници. 

На првој сједници организационог одбора формиран је стручни жири од седам чланова и усвојени критеријуми за избор најбољих спортиста.

Предсједник организационог одбора Мирко Стојић изразио је наду да ће бити доста пријављених кандидата, имајући у виду да је и ове године било доста успјеха наших спортиста на разним домаћим и међународним такмичењима.

“Вјерујем да ћемо успјешно наставити вишедеценијску традицију избора најбољих спортиста и тако дати подстрек младим спортистима у будућем раду”, рекао је предсједник Стојић и додао да ће најуспјешнијим спортским клубовима и појединцима бити уручени пехари и дипломе.

Манифестацију традиционално организује Радио Србац, а покровитељ је Општина Србац.

 

Comments are closed.