Srednjoškolci istrčali proljećni kros

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

kros srednjoskolciCentar srednjih škola „Petar Kočić“ Srbac organizovao je proteklog vikenda Dan sporta u sklopu kojeg je održan proljećni kros u kojem je učestvovalo 320 učenika škole. Kros je održan u osam kategorija, četiri za dječake i isti broj za djevojčice. Dječaci su trčali od ulaza u Vrbasku ulicu do stadiona FK Sloge i još jedan krug oko stadiona, dok su djevojke trčale od skretnice za stadion i takođe još jedan krug oko stadiona.

U kategorji dječaka četvrtih razreda prvo mjesto je osvojio Bojan Karan, drugo mjesto Igor Đurđević, dok je treće mjesto pripalo Ognjenu Tomiću. U kategoriji djevojčica iste generacije prvo mjesto je zauzela Adrijana Đukić, drugo Dragana Vučinić, a treće Maria Šnjegota.

U kategoriji dječaka trećih razreda prvo mjesto je osvojio Živojin Majstorović, drugo mjesto David Todorović, dok je treće mjesto pripalo Lazaru Semberu. U kategoriji djevojčica iste generacije prvo mjesto je zauzela Ivana Mihaljčuk, drugo Sonja Suvajac i treće Veronika Trivunić.

U kategorji dječaka drugih razreda prvo mjesto je osvojio Saša Đorđević, drugo mjesto Aleksandar Vulin, dok je treće mjesto pripalo Mladenu Škrbiću. U kategoriji djevojčica iste generacije prvo mjesto je zauzela Sonja Stojičević, drugo Andrea Ivanović i treće Daria Berendika.

U kategorji dječaka prvih razreda prvo mjesto je osvojio Aleksandar Šnjegota, drugo mjesto Slavko Zvizdalo, dok je treće mjesto pripalo Luki Lakiću. U kategoriji djevojčica iste generacije prvo mjesto je zauzela Violeta Pantelić, drugo Teodora Lakić i treće Mihaela Majstorović.