У току пријаве за 12. камп Миленијума у Горњој Лепеници
5. јул, 2017.
Рукометаш Ђорђе Пејаковић са Лакташима стигао до златне медаље на међународном турниру у Бањалуци
6. јул, 2017.

Green Eco Fest у Бардачи окупио ДЈ-еве из цијелог региона

Први Green Eco фестивал у Бардачи окупио је протеклог викенда позната ДЈ имена из цијелог региона, а посјетиоци који су стигли из неколико градова бањалучке регије одлично су се забављали на проводу који је трајао 48 часова без престанка. Фестивал је почео у петак око 9 часова, а окончан је у недјељу у раним јутарњим часовима.

Првог дана ДЈ-еви су се смјењивали на сваких сат времена, све до вечерњих часова када су сјајан штимунг направиле звијезде вечери, Илија Ђоковић и Синиша Тамамовић.

Журка се наставила и другог дана фестивала, а сви они који су купили дводневне улазнице могли су се освјежити у базенима, роштиљати или користити спортске терене, а у цијену је био урачунат и official Green Eco After party.

Другог дана су такође наступили бројни ДЈ-еви из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије. Сви присутни су највише ишчекивали долазак на сцену Младена Томића који је буквално запалио масу, а сјајну атмосферу је направио и Zlatnichi и тако потврдио репутацију врхунског techno-house ДЈ-а и продуцента.

Да се ради о мајсторима електронске музике, свједочи и то да су многи од њих у више наврата наступали на новосадском EXIT-у и другим реномираним фестивалима у региону, а запловили су и у ауторске воде, па су тако њихови хитови добро позиционирани на европским топ листамa underground-techno, tech-house, deep house i progressive house музике.

Green Eco Фестивал је организовао НКСЗ Колектив из Градишке који је на овај начин скренуо пажњу јавности на барски резерват Бардача који је протеклих година девастиран исушивањем највећег броја језера и нарушавањем еко средине. Њихов пионирски подухват је био веома успјешан, организација је била на највишем нивоу, а и посјета је била задовољавајућа, имајући у виду кишно вријеме првог дана фестивала и чињеницу да је овај музички догађај тек у зачетку.

Очекује се да ће Green Eco Fest бити одржан на истом мјесту и наредне године и да ће угостити и друга позната имена регионалне ДЈ сцене.

Више фотографија са Green Eco Fest-a можете погледати на facebook страници NKZS Collective кликом на овај линк.   

 

 

Comments are closed.