Одржан састанак са привредницима на тему постављања видео надзора
6. јун, 2018.
Обиљежена 26. годишњица формирања Прве србачке лаке пјешадијске бригаде
7. јун, 2018.

Дрим Тим планира учешће на бројним турнирима овог љета

Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца наступиће 16. јуна на интернационалном фудбалском турниру у Загребу а у септембру ове године организују велики међународни турнир на којем ће угостити екипе из Словеније, Хрватске, Србије и БиХ.

Тренер Дрим Тима, Дражен Драгосављевић, каже да ће турнир бити одржан на терену ФК “Полет” у Ситнешима гдје тренутно полазници ове школе одвијају своје тренинге.

“Окупићемо најталентованије дјечаке из ових земаља узраста од 7 до 9 година и нема сумње да ће ово бити значајно искуство за чланове наше фудбалске школе који ће имати прилику да у дуелу са својим вршњацима усаврше своје фудбалске вјештине”, рекао је Драгосављевић и додао да их током љета очекују наступи и на неколико турнира у околним градовима.

Школа фудбала “Дрим тим” тренутно броји 60 полазника са којима још раде и тренери Зоран Думонић и Бојан Куваља. Однедавно тренирају на теренима Полета који им је обезбиједио потребне услове за рад због чега се захваљују руководству овог клуба на успјешној техничко-пословној сарадњи.

“Тренинзи се одвијају три пута седмично, и то уторком, четвртком и петком у времену од 18 до 20 часова. Константно вршимо упис нових чланова од 2007. до 2013. годишта и заинтересовани нам се могу јавити у том термину. Радили смо и са генерацијама 2004/05/06 које смо споразумно уступили Слоги како би могли да играју такмичарске мечеве на републичком нивоу”, рекао је Драгосављевић.

Посебно истиче једног од њихових најталентованијих полазника, Арсенија Сарића, који је недавно прошао фудбалску академију чувеног Андерлехта у Бриселу и оставио добар утисак, тако да нема сумње да је пред њим блистава каријера јер је прије више од годину дана похађао и фудбалски камп Реала из Мадрида.

Драгосављевић истиче да млади фудбалери у њиховој школи имају прилику да учествују у разним камповима на којима усавршавају своје технике и вјештине, а један од њих је планиран средином идућег мјесеца и трајаће пет дана. У плану је и да се крајем јуна организује заједничко дружење са дјецом и родитељима у природи у виду својеврсног излета.

 

Comments are closed.