Нови циклус НТЦ радионица у Српцу
21. септембар, 2018.
Одали почаст погинулим борцима из Срђевића
21. септембар, 2018.

“Дрим Тим” организује међународни турнир 29. и 30. септембра у Српцу

Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца организује Први дјечији међународни фудбалски турнир који ће се одржати 29. и 30. септембра на градском стадиону у Српцу. Учешће на турниру је за сада потврдило више од 40 екипа из Бањалуке, Градишке, Лакташа, Козарске Дубице, Брода, Дервенте, Гламочана, Приједора, Мркоњић Града, Добоја, Тешња, Зенице и Велике Кладуше, а очекује се да ће на турниру наступити најмање 50 екипа. 

Турнир је требао да буде одржан овог викенда, међутим из оправданих разлога је помјерен за наредну седмицу, а због тога највјероватније на турниру неће моћи наступити екипе из Румуније, Грчке и Бугарске које су биле планиране. 

Учешће на турниру ће узети дјечаци од 2008. до 2011. годишта, тако да ће Србац имати велику част да на једном мјесту окупи најбоље младе фудбалере у овом тренутку у читавој БиХ.

Отварање турнира предвиђено је у суботу 29. септембра на градском стадиону у Српцу са почетком у 12 часова а затварање турнира и проглашење побједника на распореду је у недјељу у поподневним часовима. 

Позивају се грађани да дођу како би видјели младе таленте на дјелу и подржали их у њиховом спортском усавршавању.

Comments are closed.