Завршен јесењи дио такмичења у Општинској лиги, побједе Црвене земље и Врбаса
8. новембар, 2018.
Борачка организација општине Србац прославила крсну славу Митровдан
9. новембар, 2018.

Донација 2000 КМ из кабинета предсједника РС

Кабинет предсједника РС Милорада Додика донирао је данас 2000 марака за лијечење петогодишњег дјечака Живка Миљића из Српца који болује од церебралне парализе и других тешких обољења. Ово је трећи пут да кабинет предсједника додјељује донацију малом Живку Миљићу. Први пут средства су донирана 2014. а потом и 2015. године.

Хуманитарну акцију за помоћ у лијечењу обољелом дјечаку, Општинска организација Црвеног крста Србац покренула је 1. новембра, а путем хуманитарног броја 1432 средства ће се прикупљати за куповину аспиратора,  до 30. новембра 2018. године.

Живко живи са мајком, подстанари су у Српцу, мајка је без посла, тако да им је помоћ добрих људи неопходна. Ових дана је отворен и девизни рачун на име мајке Невене Игњатић код Сбербанке за уплате из иностранства као и текући рачун за уплате из Републике Српске, а више информација заинтересовани грађани који желе да се укључе у акцију могу добити у Црвеном крсту Србац, јер се ради о породици која је у стању социјалних потреба, будући да самохрана мајка Невена Игњатић није у могућности да поднесе велике трошкове лијечења.

Comments are closed.