Почиње са радом Школа спорта „Пандица“ у Српцу
28. октобар, 2018.
Слога сачувала своју мрежу и у Петрову
29. октобар, 2018.

Дом у Кукуљама заблистао у пуном сјају

Радови на уређењу фасаде на друштвеном дому у Кукуљама коначно су завршени а нови изглед објекта у великој мјери је уљепшао центар овог села. Радови су трајали око три седмице а средства за ову инвестицију су донирали мјештани Кукуља и донатори из наше и сусједних општина.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Кукуље и одборник СНСД у Скупштини општине Србац, Радојица Видовић, каже да је након уређења фасаде и асфалтирања паркинга завршен највећи дио радова на вањском уређењу дома а сада предстоје унутрашњи радови како би објекат био у потпуности адаптиран у току идуће године.

„Највећу финансијску помоћ у изградњи дома добили смо из кабинета предсједника Републике Српске Милорада Додика, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Општине Србац, а велики је био допринос мјештана и донатора. Ове године се заиста много градило у нашем селу јер је асфалтирано 2.2 километара локалних путева а до краја године биће извршена реконструкција и асфалтирање још 4.2 километра“, истакао је Видовић.

 

Comments are closed.