Црвени крст уручује помоћ за 40 старачких домаћинстава и социјално угрожених породица
4. децембар, 2017.
Општинска управа у посјети вртићу: Нова опрема и дидактичка средства за бољу едукацију дјеце
5. децембар, 2017.

Докторица Добрила Микић поклонила школску таблу основној школи у Српцу

Гест вриједан пажње забиљежен је данас у Основној школи “Јован Јовановић Змај” у Српцу коју је посјетила докторица Добрила Микић и донијела као поклон нову школску таблу. Донацију је примио директор школе Славко Драгосављевић који је упутио захвалност докторици србачког Дома здравља и рекао да ће табла бити намијењена за један од кабинета у централној школи. 

“Пријатно сам изненађен овим поклоном који ће допринијети квалитетнијем одвијању наставног процеса. Имамо сталну потребу за новим школским прибором, намјештајем и другим наставним средствима и захваљујем се свим људима добре воље на локалном и републичком нивоу који су нам на сличан начин помагали протеклих мјесеци”, рекао је Драгосављевић. 

Докторица Добрила Микић, која је по занимању специјалиста офталмолог, рекла је да је њен главни мотив био да се на неки начин одужи овој школи у којој је стекла основна знања, додајући да су и њена дјеца садашњи и будући ђаци ове школе. 

“Ово је мој скроман допринос развоју школства и образовања у нашој општини и надам се да ће и други појединци и организације наставити као и до сада, у складу са својим могућностима, да подржавају рад ове школе”, рекла је Добрила која је и одборник СНСД у Скупштини општине Србац.

 

Comments are closed.