Сњежне падавине довеле до повремених прекида у испоруци електричне енергије
17. децембар, 2018.
Зора Видовић нови министар финансија Републике Српске
18. децембар, 2018.

„Ц.Е.З.А.Р.“ освојио 72 медаље на међународном плесном такмичењу у Загребу

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца освојило је 72 медаље на међународном плесном такмичењу „Winter Dance Open 2018“, које је одржано у суботу 15. децембра у Загребу. На такмичењу су наступили полазници плеса и ритмичке гимнастике узраста од 4 до 12 година, који су се представили са седам кореографија, освојивши два трећа, једно друго и четири прва мјеста.

Полазници плеса, које предводи тренерица Валентина Аничић, освојили су два прва мјеста у категорији „Character“ са кореографијом „Перлице“, те у категорији „Open“ са кореографијом „Пахуљице“.

Под вођством тренерице Тање Шњегота, четири кореографије ритмичке гимнастике („Мале балерине“, „Слаткице“, „Војници“ и „I just wanna live“) су освојиле по једно златну и сребрну и двије бронзане медаље у категорији „Show Dance“, те једну златну медаљу у категорији „Cotemporary“ са кореографијом „Wrecking“.

„Ово је једно од највећих такмичења на којима смо учествовали и наши плесачи су били заиста одлични и успјешно су парирали конкуренцији из великих плесних клубова. Оно што је још битније од резултата, јесте то што смо и овај пут дјеци пружили прилику да се социјализују и путују и захваљујући родитељима били смо једна од најбројнијих екипа на такмичењу и имали смо најбоље навијаче“, рекла је директорица удружења Тања Шњегота.

Велику захвалност дугују и спонзорима, фирмама Систем екологика, Дијана текстил и Ограде Јосиповић, које су подржале како њихов одлазак у Загреб, тако и годишњи концерт који ће се одржати у уторак, 25.12.2018. године у Дому културе у Српцу са почетком у 18 часова.

„Осим плесача, који су своје знање већ показали протеклог викенда, на концерту ћете имати прилику погледати и наступе полазника курсева страних језика који дјелују при удружењу, као и мале креативце, те полазнике школе глуме у новогодишњој представи. Осим тога, биће изложени и сви радови настали на радионицама које се одржавају сваког петка у нашим просторијама од 12 до 14 часова“, рекла је Шњегота.

Више фотографија са такмичења можете погледати на фејсбук страници Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” кликом на овај линк

 

Comments are closed.