Саша Татић ушла у финале награде Звоно за најбоље визуелне умјетнике у БиХ
20. јун, 2018.
Нацрт измјене дијела регулационог плана доступан грађанима од 29. јуна
21. јун, 2018.

„Ц.Е.З.А.Р.“ организовао љетни концерт и прославио осму годишњицу постојања

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца синоћ је у препуној сали Дома културе у Српцу организовало љетни концерт којим је окончан први циклус њихових активности у овој години.

На овај начин „Ц.Е.З.А.Р.“ је прославио осму годишњицу постојања а свечаност је увеличао и начелник општине Млађан Драгосављевић који је редован гост на концертима овог удружења. 

На сцени су први ступили мали полазници курса енглеског језика а нешто касније и старија језичка група. Они су добили аплаузе за свој симпатични наступ баш као и полазнице ритмичке гимнастике и њихова најмања група – мрвице. 

Током концерта су посјетиоци могли видјети још четири кореографије ритмичке гимнастике – Весели плес, Лолипоп, Госпођице и I just wanna live, као и плесне наступе: Лептири, Адиос и Greatest girls а одушевиле су и полазнице хип хоп секције.

На концерту су такође наступили полазници школе гитаре и креативне радионице “Мали креативци”.

У холу Дома културе уприличена је изложба фотографија са курса фотографије, те продајна изложба накита са радионица које су трајале протеклих мјесеци у њиховом удружењу.

Директорица удружења Тања Шњегота рекла је да су овим наступом окончали успјешну сезону а након љетне паузе са радом поново настављају у септембру.

“Захваљујем се свима који су нам помогли у реализацији концерта, нашим спонзорима, Општинској управи и начелнику општине Млађану Драгосављевићу који помажу наш рад”, рекла је Шњегота.

Више фотографија са концерта можете погледати у фејсбук групи SRBAC-RS.COM.

 

Comments are closed.