Почела нова сезона за рукометаше, Српчани забиљежили побједу и пораз
11. октобар, 2018.
Асфалтиран локални пут у Смајинцима
12. октобар, 2018.

Бранко Граховац нови тренер Слоге

Легендарни србачки голман Бранко Граховац именован је за новог шефа стручног штаба Слоге након што је досадашњи тренер Зоран Новаковић поднио оставку из приватних разлога. Граховац, који је и спортски директор Слоге, а од прошле сезоне и први голман клуба, преузео је тако још једну важну улогу како би помогао србачком друголигашу да и ове године оствари минимални циљ, а то је опстанак у Другој лиги запад, са тенденцијом пласмана у горњи дио табеле.

Досадашњи тренер Зоран Новаковић каже да је задовољан чињеницом што клуб оставља у средини табеле са три побједе, три ремија и два пораза и додаје да је од свега важнија чињеница што су шансу добили бројни млади играчи који представљају будућност Слоге. 

Граховац је водио екипу већ у прошлом колу када је Слога остварила минималан тријумф над Љубићем од 1:0, а тада је и стајао међу стативама нашег клуба и био најбољи појединац на терену.

„Након што нас је затекла оставка Зорана Новаковића осјетио сам моралну обавезу да преузмем екипу и помогнем својим фудбалским знањем кога сам стекао играјући по Европи. Обављам тренутно више функција у клубу, радим и са младим талентима и све што радим у Слоги је на волонтерској бази. То је добро за наш клуб с финансијске стране, али је готово немогуће квалитетно обављати све функције у исто вријеме, тако да је посао тренера кога сам преузео само прелазно рјешење јер немам амбиција у будућности да се бавим тренерским послом. Помоћи ћу Слоги колико год будем у могућности“, истакао је Граховац.

Наредну утакмицу наш друголигаш игра у Броду против Полета 1926 који је тренутно 13. на табели, а овај сусрет се игра у суботу 13. октобра са почетком у 15 часова.

Comments are closed.