АНИ “Лијевче” наступио на концерту у Крању
30. октобар, 2017.
Одржане бесплатне НТЦ радионице по иновативном систему учења за 60 србачких малишана
30. октобар, 2017.

Блицнет поклања представу “ПМС – Пост Мушки Стрес” у четвртак 2. новембра у Српцу

Градско позориште “Јазавац” из Бањалуке извешће у четвртак 2. новембра у сали Дома културе у Српцу представу “ПМС – Пост Мушки Стрес” која је рађена по тексту нашег великог писца Душка Радовића и намијењена је ученицима деветих разреда основних школа и првог до четвртог разреда средњих школа. Представа почиње у 12.15 часова и поклон је телеком компаније Блицнет из Бањалуке. Улаз на представу је бесплатан.

ПМС – Пост Мушки Стрес се на духовит начин бави проблемом мушко – женских односа. Мушкарац – вјечита тема женских разговора, од раног дјетињства до позних година. Како жене сазријевају, тако се мијења и њихов однос према мушкарцима. 

Користећи текстове Душка Радовића, двије глумице причају приче многих жена кроз ситуације блиске нашој свакодневици. Теме које њих занимају су: У мушкарцима има нешто људождерско, Нису ни ти мушкарци страшила и криминалци, Треба имати неколико комбинација, Муж мора бити мушко…Свака прича има своју јунакињу коју смо, можда, срели на улици, пијаци, трговини. 

Представа је намијењена и мушкарцима и женама. Првима да сазнају шта жене мисле о њима, а другима због могућности идентификације и проналаска рјешења проблема с првима.

У представи играју Драгана Марић и Сандра Љубојевић.

Ово је друга представа коју је компанија Блицнет поклонила србачкој публици, након прошлогодишње представе “Како су постале ружне речи” која је изведена за ниже разреде основних школа.

 

Comments are closed.