Малишани вртића правили зимницу са својим бакама
21. новембар, 2018.
Куп Републике Српске: Пораз рукометаша Српца од бањалучке Младости
22. новембар, 2018.

Бањалучки рукометаши уручили 1770 КМ за Живка Миљића

Чланови Рукометног клуба “Младост” из Бањалуке посјетили су у сриједу 21. новембра домаћинство Невене Игњатић из Српца како би уручили помоћ коју су прикупили за њеног сина Живка Миљића који болује од церебралне парализе и других обољења. 

Бањалучки рукометаши су прикупили 1770 КМ које су обезбиједили продајом карата на првенственој утакмици Прве лиге РС у дворани Борик у Бањалуци против Козаре Млијекопродукт из Козарске Дубице. Утакмица је била хуманитарног карактера а сав приход је усмјерен за Живково лијечење. 

Дио средстава је прикупљен и на хуманитарној журци коју су рукометаши Младости организовали након утакмице, заједно са кафе баром Дионис 3. Сав приход од продатог Нектар пива током ове вечери такође је усмјерен за Живка.

Посебно емотиван гест током посјете Бањалучана био је када су уручили дрес на којем је написано Живково име, а на којем су се такође нашли потписи свих рукометаша који играју за овај клуб. 

Организатор хуманитарне акције за Живка, Црвени крст Србац, упућује захвалност Рукометном клубу Младост са жељом да њиховим примјером пођу и други хуманисти из наше и сусједних општина.

И даље је отворен хуманитарни број 1432 путем којег грађани из цијеле Републике Српске могу донирати 1 КМ за набавку аспиратора за Живка, без којег је животно угрожен, а уједно се тиме помаже и његов наставак лијечења.

 

Comments are closed.