Николина Коларић освојила бронзу на џудо првенству БиХ
1. април, 2018.
Дуел двије Слоге завршен подјелом бодова
2. април, 2018.

Гимназијалци прикупили 2277 КМ за лијечење Наташе Давидовић

Млади средњошколци из Српца који су препознатљиви по пружању помоћи својим суграђанима, још једном су положили испит хуманости. Овог пута су одјељења другог један и другог два гимназије успјешно реализовала хуманитарни турнир у одбојци на којем су прикупљали средства за лијечење тешко обољеле 32-огодишње Наташе Давидовић из Српца, мајке троје дјеце.

На турниру који је организован у суботу 31. марта учествовале су 22 екипе из Српца, Бањалуке и Нове Тополе. Продајом улазница и прикупљањем котизација од учесника турнира, прикупљено је 2277 КМ за лијечење наше обољеле суграђанке. 

Иако је резултат био у другом плану, прво мјесто припало је Лијевчу које је са 2:1 у сетовима савладало екипу Бацачи гајби. Треће мјесто припало је Тополи. 

Организатори турнира упућују захвалност свим учесницима турнира и грађанима који су помогли акцију куповином улазница, а посебну захвалност упућују спонзорима: Ресторану Монументал, Пекари Сунце и фирмама: Мане комерц, Енса, Фортуна, Тат-Цом, те Бориславу Татићу и Радовану Чекићу.

 

Comments are closed.